Digitális partner szolgáltatás

Egy olyan világban, ahol a „helyi” szó már-már divattá vált, hiszen egyre népszerűbb a helyi, kis vállalkozásokat támogatni, a kis vállalkozásokat vezető emberek dolga egyre nehezebb ebben a folyamatosan változó, technológiai világban. Ezért van az, hogy napjainkban az online marketing megoldások fontosabbak, mint valaha. Ehhez viszont kell egy olyan digitális partner, amely az online marketing minden területén mellettünk van és támogatja profit orientált megjelenéseinket.

Kínáljunk ügyfeleinknek többet!

A Digital Partners egy széleskörű online marketing szolgáltatást kínál, ami magában tartalmazza a keresőmotor optimalizációt (SEO), helyi SEO szolgáltatásokat, közösségi oldal marketinget (SMM), mobil webdizájnt és a tartalomgyártást; ezen sok elemből áll az, ami ma úgy ismert, hogy online marketing. Az imént említett fontos elemek teszik az online marketinget egy teljesen integrált, hatékony keresőmotor optimalizációs stratégiává, amit bármilyen méretű vállalkozás egyszerűen használhat, hiszen könnyebben megtalálják őket keresések által.

PARTNERRÉ VÁLÁS

A Digital Partners segít a kisebb vállalkozásoknak a SEO és internet marketing területén. SEO technológiát és szolgáltatásokat kínálunk marketing ügynökségeknek, média cégeknek és bármilyen más cégnek, akik kis piacon vannak jelen. A fő területünk az olyan SEO-t és üzletet kínáló cégek integrációja, akik egy jobb SEO megoldást akarnak. A megfelelő technológia és szolgáltatások használatával költséghatékony, értékes és skálázható SEO megoldásokat kínálunk a piacon.

 

Miért érdemes Digital Partners-nek lenni?

 

Partner fókusz

 

A Digital Partners fő célja az olyan szervezetekkel való szerződés, akik kis és helyi vállalkozásokat látnak online marketing megoldásokkal. Ez a partnerközpontúság egyszerűvé és gyorssá teszi az online marketing megoldások kínálatát. A Digital Partners egyszerűen integrált jövedelmi lehetőségeket ajánl azoknak, akik kiszolgálják a kis vállalkozásokat. Egy kész infrastruktúrát és minőségi munkát biztosítunk az ügyfeleknek. A SEO partner programjainkat úgy hoztuk létre, hogy azok megfeleljenek az egyéni igényeknek, működjön a létező ügyféladatbázissal és egyszerűen lehessen vele bevételforrásra szert tenni. Ha rendelkezel piaccal, mi megadjuk a szolgáltatást.

 

Ügyfélkezelés

 

Több mint 60.000 kulcsszót kezelünk több mint 26.000 fiókon. Folyamatosan azon dolgozunk a Digital Partners csapatában, hogy a keresőmotor optimalizációs taktikák ne csak működjenek, hanem legyenek egy lépéssel előrébb! A saját nagy, belső adatbázisunk használatával tudjuk, hogy mikor változtatnak az algoritmuson az olyan nagy keresőmotorok, mint pl. a Google, így már az előtt lépünk, mielőtt bejelentenék a változást! A Digital Partners partnereként valós idejű hozzáférést adunk ehhez a LaunchPad szoftverrendszer keretében. A programot szabadon használhatják partnereink, a fontos adatokat pedig hozzácsatolhatják a nyílt API platformon keresztül, így az ügyfelek bejelentkezhetnek a mi rendszerünkbe, ahol megtekinthetik a rangsorolásukat, befejezett órákat és hátralévő feladatokat, ütemezett közösségi média posztokat és még sok mást!

 

Minőségi mobil és keresési optimalizáció

A csapatunk több mint 30 évnyi online marketing tapasztalattal felszerelkezve készen áll, hogy a legjobbat hozza ki mindenből az online marketing segítségével! A Digital Partners segít, hogy jó rangsorolása legyen az ügyfeleidnek a saját, bevált módszereinkkel.

Megbízható tartalomírás

Nem kell elmondani az ügyfélnek, hogy az online marketing kiszervezése rossz ötlet. Valószínű tudják! Ezért biztosíthatjuk ügyfeleinket arról, hogy minden egyes általunk létrehozott tartalmat a Digital Partners munkatársai hoztak létre. A tartalomíró csapatunk tehetséges szerkesztőkből és írókból áll, kiváló kommunikációs képességgel rendelkeznek. Még a nemzetközi tartalomért felelős csapatunk is innen dolgozik – a megfelelő országok nyelvén kiváló, jó minőségű tartalmakat írnak, amelyek megfelelnek az ügyfelek elvárásainak.

 

Szabadalmaztatott technológia

 

Gyors eredményeket kínálunk, előre tudják ügyfeleink, mennyi fog megtérülni a befektetésükből hála a valós idejű adatokhoz való hozzáférésnek! Jelentkezz be a partner fiókba közvetlen a weboldalunkról. Ügyfélhez tartozó, egyéni jelentéseket biztosítunk. Jó eredményt fognak elérni a kis vállalkozó ügyfelek is!

 

BEFEKTETÉS MEGTÉRÜLÉSE PARTNERKÉNT

Nagyobb üzlet, forgalom

Az online marketing megoldásokkal való partnerség segítségével költségmentesen bevételforrást lehet szerezni! Ügyfeleinket már követik kisebb vállalkozások. Miért ne adjuk meg azoknak az ügyfeleknek a teljes csomagot, hogy sikeressé váljanak? Digital Partners partnerként a nyereséges kis vállalkozásoknak az alapcsomag mellé SEO-t és helyi keresési megoldásokat is tud biztosítani! Egyre több üzlet követi a digitális marketinget, így általad ügyfeleid értékes forgalomhoz és további vásárlókhoz juthatnak!

Szolgáltatások