Keresőoptimalizálás ( SEO )
A keresőoptimalizálás (SEO) számunkra az egyik legfontosabb szolgáltatás,hogy miért is ? Mert a Google első oldalán az Ön cégének is elérhetővé kell,hogy váljon az ügyfelek részére.Az organikus találatok közül választanak a legtöbben céget a keresők közül, ez ma Magyarországon napi szinten 4-5 millió keresőt jelent,ráadásúl napi szinten 8-9 órát interneteznek már.

Amikor kulcsszavakat, találati helyeket keresünk az interneten, könnyedén elveszhetünk a SEO erdejében. Maga a keresés rengeteget tud mesélni: a márkáról, ajánlatokról, hírnevedről.
Emberi felhasználók irányítják a keresőmotorokat, így aztán ők szabályozzák be, hogyan keresnek, mit vesznek és tanulnak – és ebben rejlik a lehetőség és a kihívás. Legyél te magad is meghatározó információ forrás, így hamar elnyered a leendő ügyfeleid bizalmát (sőt, talán még meg is kedvelnek)
A nem megfelelő SEO kezelés miatt zavaró tényező lehetsz, vagy ami a rosszabb eset, egyenesen láthatatlan.
A SEO elképesztően meg tud újulni a technikai kihívások kánaánjában, kezdve az algoritmus változástól a hang és AR/VR-ig. Minden kiváló SEO ügynök a kisujjából rázza ki a technikai részt. Nagyon fontos a keresési rang, ám a SEO nem csupán ezt foglalja magába. Ez az organikus marketing, vagyis milyen a tartalom, a felhasználói élmény és a média együttese, amelyek segítségével könnyen felfedezhető és csábító lesz egy márka. Ehhez a filozófiához pedig egy partner kell, nem a technológia – és pontosan ezt a célt tűzte ki magának a BFM.

Fel szeretnél kapaszkodni a ranglétra felső fokára?
Nagyon kíváncsiak vagyunk rád!
Kapcsolat
Fontos a SEO stratégia

A SEO megalakulása óta sokan azt mondják, hogy a SEO nem is él. A munka időközben rengeteget változott, ám a SEO jelentősége most is ugyanolyan, mint eddig volt. Az ügyfelek nagy részének utazása a kereséssel indul, majd legtöbbször itt is végződik, de ez rendszerint középúton található. Napjainkban a felhasználók az egész világon 3,5 milliárd keresést kezdeményeznek naponta, ami évente 1,2 billió kereséssel egyenlő – és ez csak a Google kereső motor statisztikája. Ebben az óriási sokaságban a kiemelkedő márkákat a SEO stratégiája és ennek létrehozása választja el. A mai rohanó világban az emberek kezdenek türelmetlenekké válni, mikor felesleges tartalmakat kapnak az orruk elé, vagy megszakítják teendőiket, így a lehető legjobb módszer az, hogy rögvest a felhasználókhoz férhessünk, mikor épp nyitottak ránk. A keresés következményeként az emberek kapnak egy benyomást a látottakról – azzal ugye mind tisztában vagyunk, milyen jelentősége van az első benyomásnak. Határozottnak kell lennünk, akkor könnyedén ránk találnak és magunkkal ragadjuk a felhasználót, akiből a közeljövőben ügyfél is lehet. Más esetben ez egy elpuskázott lehetőség lenne.

Minden kapcsolatban áll

Cégünk egy teljes szolgáltatást nyújtó marketing ügynökség – több oka is van, hogy keressük a hosszan tartó kapcsolatokat és megoldásokat a SEO szolgáltatásoknál.
Kezdjük azzal, hogy véleményünk szerint manapság már nincs égbekiáltó különbség a kereső és organikus marketing közt, amikor a márka bemutatása és felfedezése a téma. Valamint mi organikus, fizetett tartalom marketingesek, PR szakemberek, fejlesztők és UX csapatunkkal dolgozunk – akkor sem tudnánk együtt létezni mindig, ha akarnánk. Ez az univerzális nézőpont vezérli a következő lépésünket is. Mi nem az egyszerű számokat és backlinkeket hajszoljuk. Nekünk az a legfőbb cél, hogy a márka sikeres legyen és bizonyítottan jobban teljesítsen.

SEO folyamataink

Ha cégünk építi fel a weboldalt, akkor egyáltalán nincs mitől tartani: a technológiai optimalizáció – cím tagek, átirányítások, strukturált adatok és még sok más jó dolog –
beletartozik a folyamatba. Technikai szemlélettel nézzük a keresési marketinget, de nem állunk meg ennél a pontnál. Ügyfeleink rendszeresen igénylik a SEO vizsgálatokat, mi pedig készségesen elhárítjuk a hibákat, hogy te fentebb kapaszkodhass a ranglétra fokain. Ám az igazi erényünk nem más, mint hogy organikus marketing partnerek vagyunk. A SEO stratégia, amit alkalmazunk egy teljes körűen integrált digitális marketing stratégia eleme, vagy egy csatorna specifikus próbálkozás része is lehet (igény szerint), így ezekkel megalapozzuk az eszközöket, amelyek a siker méréséhez szükségesek. Ugyanilyen tekintettel vagyunk a globális márkák igényeire, és a helyi SEO marketing alapjaira. Felállítjuk a megfelelő csapatot, hogy minden klappoljon, közösségi oldalon való jelenlét, értékelések, linkelt oldalak. Megkeressük és létrehozzuk a lehetőségeket a tartalom marketing, influencer és a digitális PR világában.


Ezzel a szolgáltatással segítünk, hogy az organikus találati listán szerepeljen a Google első oldalán, releváns kulcsszavaira.A bevétel növeléséhez és cége sikereihez segítjük,ha ránkbízza a weboldalának optimalizálását.Keresse Digital Partners csapatunkat bátran.