Digital Printing
GONDOLKODTÁL MÁR TERMÉKED VAGY ÜZLETED, ESETLEG RENDEZVÉNYED, VAGY MONDJUK AKÁR ÖNMAGAD REKLÁMOZÁSÁN, ISMERTTÉ TÉTELÉN? ITT JÓ HELYEN MOST JÁRSZ!

Szeretnéd, hogy a rövid ideig tartó kampányhoz tartozó promóció olcsó legyen? Korunk követelményének megfelelően elvárásod a környezetbarát anyagok felhasználása? Egyedi vágyad, igényed, elvárásod van? Bízd ránk magad : teljesítjük!

Mi azért vagyunk, hogy a legmegfelelőbb megoldást nyújtsuk megrendelőinknek ha hatásos marketing termékkel akarod a címben megfogalmazott célokat elérni! A nyomdai úton előállított marketing eszközök kivitelezesének specialistái vagyunk immáron több mint 25 éve.

GYORSASÁG, MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁR

Amikor rendezvényszervezésről vagy reklámkommunikációról van szó, gyakori eset, hogy utolsó pillanatban készül el egy anyag. Csapatunk több tíz éves működése során kiemelt figyelmet fordított partnereink igényeinek feltérképezésére, így ma már biztonsággal állíthatjuk, hogy minden körülmény között van időnk és kapacitásunk reklámhordozói legyártására.
Indul a kampány vagy kezdődik a rendezvény? Szükség van szórólapra, palakátra, molinóra? Roll upot szeretne gyorsan?
Nyomdánk kialakítása során felkészültünk arra, hogy extra határidővel megvalósítsunk olyan nyomdai kéréseket is, amelyekre a legtöbb piaci szereplő nincs felkészülve.

Gyorsnyomdai szolgáltatásunk nagy sikernek örvend. Ma már nem csak a kis méretű és volumenű gyártások lehetnek gyorsak. Cégünk a legnagyobb méretű ofszet és digitális nyomdai, kasírozó és stancoló gépei készen állnak szinte bármilyen rövid határidős nyomdai munka elvégzésére.


TERMÉKEK

CITYLIGHT
Óriásplakát
Plakát
Szórólap
Molinó
Öntapadók
Roll Up
Táblás termékek