Csak úgy senki nem tud összedobni.

Csak úgy senki nem tud összedobni egy sikeres weboldalt. Az egész folyamathoz alapos tervezés kell, kommunikáció, nagy tapasztalat, kezdve a technológiától egészen a csapat összetételéig. Sajnos nem releváns, mennyi energiát fektetsz egy weboldal stratégiába, felhasználói élménybe, vagy dizájnba, mert amennyiben nem működik megfelelően, elmaradnak az ügyfelek. Ha hosszútávon gondolkozol, egy szuboptimális weboldalhoz több befektetett energia kell a csapatodtól, emellett problémás lehet frissíteni, változtatni, használni. 

Milyen tulajdonsága legyen egy weboldal fejlesztő partnernek? Természetesen legyen tehetséges fejlesztő és lehetőleg tapasztalt is. Ám egy igazi partnernek gyorsan fel kell ismernie az üzleti szükségleteket. Fontos, hogy egyértelműen, tisztán kommunikáljon, működőképes folyamatokat biztosítson a tervezéstől a minőségellenőrzésig. 

A BFM tudja Önnek nyújtani azt a fejlesztői zsenialitást és technikai rugalmasságot, amit egy minőségi munka megkíván. Weboldal építő csapatunk már az első pillanattól kezdve részese a tervezéseknek. Ez azt takarja, hogy azonnal nekifogunk és építünk a tervek szerint, és az eredmény nem csak egy feltételeknek megfelelő weboldal lesz, hanem egy valódi üzleti megoldás.

 

Itt az idő egy weboldal frissítésre? 

Engedjék, hogy segítsünk!

Kapcsolat

Tapasztalat számít

 

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk weboldal építés terén. Szinte mindent megtapasztaltunk már pályafutásunk során a webfejlesztéssel kapcsolatosan, startupokkal, nagyvállalatokkal vagyunk kapcsolatban. Dinamikus, egyénre szabott, felhasználó központú eCommerce weboldalainkkal ügyfeleink könnyedén vásárolhatnak és kiépíthetik a márkahűséget a vásárlók innovatív módon való elérésével. Mondanunk sem kell, hogy ebbe beletartozik a mobil reszponzív webfejlesztés is. 

 

Fejlesztési filozófia

Minden projekt csapat kiemelt feladata a fejlesztés. A BFM -nél a projekt létrejöttének első pillanatától indul a webfejlesztés. Bízunk a szakértő fejlesztőkben, így a legelejétől be vannak vonva a beszélgetésekbe, hogy hozzátehessenek ők is a fontos döntésekhez. Így létrejön egy teljesen integrált csapat, ami a tökéletes és gyors döntések alappillére. 

Igaz, szabadon gondolkodó megközelítéssel dolgozunk technológiailag, de a megfelelő megoldást kínáljuk fel, nem a legjobban ismertet – csapatunk szakemberi folyamatosan fejlesztik ismereteiket különböző platformokkal kapcsolatosan, melyek egy része BFM partner, így valósítjuk meg, hogy mindig az aktuálisan legjobb megoldást nyújthassuk. 


 

Folyamataink

Nem véletlen díjnyertes webfejlesztő cég a BFM. Szakemberink alaposan bejárták a különböző fejlesztési platformok és technológiák titokzatos útjait. Szívesen alkalmazzuk az agilis szoftverfejlesztést vagy a vízesés modellt. 

A tapasztalat azt mutatja, hogy ügyfeleink ennek ötvözetét szeretik, miszerint az MVP vízesés modellel készül, az új fejlesztések és funkciók pedig az agilis szoftverfejlesztés szerint. 

 

De akárhogy is építünk, többször is megismételjük, leellenőrizzük a folyamatokat, így teljesen meggyőződhetünk róla, hogy a végeredmény, amit elérünk, a lehető legjobb

A BFM csapata büszke az elért teljesítményére, munkái minőségére. Ennek érdekében saját minőségbiztosítási csapatunk van, aki leellenőrzi, hogy megfelelő minőségű munkát végzünk -e, megfelelünk -e saját magunk és legfőképpen ügyfeleink elvárásainak, majd letesztelik a funkciókat és visszaigazolást nyújtanak nekünk róla. Többszáz ponton ellenőriznek le minket, amibe beletartozik a teljesítmény, megbízhatóság, biztonság, majd a visszajelzés alapján az esetleg felmerülő hibákat javítjuk, finomítunk az állapoton és kiforrottabbá varázsoljuk a weboldalt.